Securitate

CRM.MD este un serviciu cloud securizat și bazat pe colaborare în echipă. Toate datele vor fi stocate în siguranță, iar accesul la acestea va fi strict limitat pe baza permisiunilor de utilizator stabilite.

Datele tale sunt în siguranță

Utilizatorii CRM.MD pot folosi în siguranță serviciul în locuri publice precum cafenele, centre comerciale sau aeroporturi, conectându-se prin Wi-Fi public sau rețele mobile, fără teama de a-și compromite parolele datorită protecției împotriva accesului neautorizat.

CRM.MD garantează securitatea transferului de date prin criptarea cu 256 de biți și certificat SSL, eliminând riscul interceptării informațiilor confidențiale și protejând datele corporative.

Centrele de date — situate pe teritoriul Republicii Moldova

Portalurile CRM.MD, create în zona .MD, sunt găzduite pe capacități închiriate în centre de date amplasate pe teritoriul Republicii Moldova, care aparțin companiei „GLOBAL NETWORK TECHNOLOGY” SRL.

În centrele de date sunt instalate sisteme de alimentare cu energie electrică neîntreruptă, securitate tehnică, supraveghere non-stop și alte echipamente necesare pentru funcționarea fiabilă, continuă și mai ales, foarte rapidă a CRM.MD.

Funcționare neîntreruptă 24/7

Pentru a asigura funcționarea neîntreruptă a serviciului, sunt implicate două centre de date separate pe teritoriul Republicii Moldova, care asigură răspunsul automatizat și parțial manual la situațiile de urgență.

Sistemul realizează în mod regulat copii de rezervă la diferite niveluri, cu posibilitatea restaurării în mai multe scenarii, menținând în același timp duplicarea continuă a datelor în ambele centre de date în timp real.

Garantarea securității documentelor

Nu vă faceți griji cu privire la securitatea fișierelor dvs. de lucru: chiar dacă computerul dvs. este afectat de viruși, CRM.MD va asigura siguranța acestora, creând în mod regulat copii de rezervă și stocându-le într-un depozit de date securizat în cloud. În cazul în care computerul este infectat cu software malware și nu puteți restabili fișierele cu un program antivirus, puteți întotdeauna să restaurați documentele necesare direct din cloud.

Protecție proactivă

CRM.MD garantează un nivel înalt de protecție împotriva unei game largi de amenințări cibernetice. Filtrul proactiv încorporat (WAF – firewall pentru aplicații web) protejează în mod fiabil împotriva majorității atacurilor îndreptate împotriva aplicațiilor web.

Sistemul WAF filtrează și blochează eficient amenințările din cererile primite de la utilizatori, prevenind accesul neautorizat și intruziunile malefice.

Mai aveți întrebări ?

Ce este un CRM cloud și cum funcționează ?
Care sunt avantajele oferite de CRM-ul nostru cloud în comparație cu alte soluții ?
Oferiți asistență și instruire pentru noii utilizatori ?
Cum pot începe să lucrez cu CRM-ul vostru imediat după înregistrare ?

Încercă CRM-ul în acțiune gratuit!

Acces gratuit la versiunea completă timp de 14 zile!

Încearcă gratuit