Recenziile noastre.

Știai că, în acest an numărul de clienți CRM.MD s-a dublat?
Se pare că suntem pe drumul cel corect! Scrie-ne ce te face să ne alegi. Acest lucru ne va permite să-ți oferim în continuare cel mai bun serviciu de CRM în Moldova.

CRM.MD

Ce cred clienții noștri despre noi:


Sistem excelent. La un moment am fost nevoiți să încercăm mai multe soluții de pe piață și doar CRM.MD ne satisface toate cerințele. De atunci nu s-a shimbat nimic :)

Denis Client

Folosim acest sistem CRM de mai demult. Ne place că cu orice versiune nouă, produsul se dezvoltă mai mult. Dezvoltătorul ține cont de toate dorințele și necesitățile clienților.

Anna Client


Pînă acum foloseam versiunea cloud, dar am trecut la versiunea bundle. Asistența tehnică mereu ne ajută. CRM-ul își îndeplinește pe deplin funcționalitatea, vă recomand dacă sunteți o companie care se dezvoltă și nu vă împrăștiați cu bani.

Tatiana Client

Optimizează procesele organizației, simplifică multe aspecte ale activității. Ușor de utilizat, viteză excelentă de încărcare, nu mai este nevoie să ții totul în cap și pe hîrtii.

Artur Client


Ne-am isprăvit fără probleme. Plîngeri nu avem, sistemul funcționează fără defecțiuni și erori. Avantaje majore: preț, uzabilitate, interfață, funcții necesare.

Vlada Client