FAQ.

CRM-ul nostru te va ajuta să sistematizezi datele clienților și tranzacțiilor, angajații nu vor mai uita de proiecte și nu vor rata termenul limită. Va crește conversia cererilor și a vînzărilor, clienții vor deveni mai fideli, iar profitul va crește considerabil. Acum nu mai e nevoie să stai la birou, să controlezi angajații, te vei putea dedica mai mult timp strategiei companiei.

CRM.MD

Generale


 • Prin ce diferă CRM.MD de alte sisteme?
  CRM.MD – nu este doar o simplă sistemă CRM. Este un set complet de instrumente pentru organizarea întregii companii. Înlocuiește zeci de servicii terțe și aplicații. Funcționalitatea, simplitatea CRM.MD, generarea documentelor, formularelor, sondajelor, posibilitatea de achiziționare în întregime sau utilizarea ca soluție cloud - sunt cele mai semnificative diferențe.
 • Ce companii sunt potrivite pentru CRM.MD?
  CRM.MD este ideal pentru companii de toate dimensiunile și domenii de activitate. Printre clienții noștri se numără antreprenori, care lucrează independent, dar și companii mari cu zeci de angajați.
 • Care este diferența dintre versiunea cloud și bundle?
  Principala diferență între versiunile cloud și bundle — este locul unde este găzduit programul. Versiunea cloud al CRM-ului se află pe serverul dezvoltătorului - yourcompany.crm.md. La achiziționarea versiunii cloud, utilizatorului i se oferă acces la program prin browser sau aplicație mobilă. Versiunea bundle este un program independent, care se instalează pe serverul tău.
 • Cine mă ajută să conectez și setez CRM?
  Există două soluții simple de integrare CRM.
  Prima soluție este să o faci singur. Nu este dificil, doar că va dura ceva timp. Pentru a simplifica sarcina, te sfătuim să citești baza noastră de cunoștințe sau să contactezi Asistența tehnică, care este disponibilă pe site CRM.MD
  A doua soluție este să ne încredințezi integrarea CRM.MD – nouă. O să te ajutăm nu doar să setezi CRM, dar și să adaptezi procesele de afaceri la specificul companiei.
 • Care este situația securității datelor?
  Lucăm în baza unui acord de licență, pe care îl poți găsi la noi pe website, nu avem drepul de a transmite datele către servici terțe sau a le folosi în propriile noastre scopuri. Pentru noi contează reputația și noi vă garantăm confidențialitate maximă.
 • Chiar este gratuit?
  Versiune completă. 14 zile absolut gratuit.
 • Se poate de conectat alte servicii?
  O mulțime de servicii pot fi conectate prin intermediul unor module suplimentare. API-ul nostru vă oferă posibilități nelimitate.

Asistență

Nu ai găsit răspuns la întrebare ?

Contactează-ne pentru asistență tehnică. Managerii noști o să te ajute cu cea mai mare plăcere.

Pagina de asistență